De witte wijnazijn heb ik gevuld met heel veel grootbladige basilicum & veel tenen knoflook. De rode wijnazijn heb ik gevuld met veel koriander & rozemarijn. Toen moesten ze nog even op de foto. En daarna ... de kast in, in het donker. En daar staan ze nu. Na één maand verwacht ik dat de smaak van de kruiden in de azijn is getrokken. Ben benieuwd naar het resultaat! Maken jullie wel eens kruidenazijn?
zondag 7 april 2013
Kruidenazijn zelf maken
De witte wijnazijn heb ik gevuld met heel veel grootbladige basilicum & veel tenen knoflook. De rode wijnazijn heb ik gevuld met veel koriander & rozemarijn. Toen moesten ze nog even op de foto. En daarna ... de kast in, in het donker. En daar staan ze nu. Na één maand verwacht ik dat de smaak van de kruiden in de azijn is getrokken. Ben benieuwd naar het resultaat! Maken jullie wel eens kruidenazijn?
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ziet er goed uit. Ga ik denk ik ook eens proberen dit seizoen. Ik heb nog heel veel rozemarijn staan en van vorig jaar gedroogde oregano.
BeantwoordenVerwijderenGroet,
Kees
Dat ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderen