Pagina's

zondag 7 april 2013

Kruidenazijn zelf maken


Het leek me leuk om weer eens kruidenazijn te maken, dus op naar de winkel om wat lekkere wijnazijn te kopen. Twee liter rood en twee liter wit, flink wat zodat ik er flesjes mee kan vullen voor vrienden en familie (en voor mezelf natuurlijk, zeg).
De witte wijnazijn heb ik gevuld met heel veel grootbladige basilicum & veel tenen knoflook. De rode wijnazijn heb ik gevuld met veel koriander & rozemarijn. Toen moesten ze nog even op de foto. En daarna ... de kast in, in het donker. En daar staan ze nu. Na één maand verwacht ik dat de smaak van de kruiden in de azijn is getrokken. Ben benieuwd naar het resultaat! Maken jullie wel eens kruidenazijn?





2 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit. Ga ik denk ik ook eens proberen dit seizoen. Ik heb nog heel veel rozemarijn staan en van vorig jaar gedroogde oregano.

    Groet,
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen