zondag 10 november 2013

Workshop bij Kookgenoot


Afgelopen vrijdag volgde ik een workshop bij Kookgenoot in Utrecht. Met zo'n tien mensen zaten we aan de gezellige keukentafel bij Ans Withagen die de workshop gaf.

Haar uitgangspunt is lekker en gemakkelijk koken met seizoensgroenten. We kregen we allerlei informatie over ingrediënten, smaakmakers in de winter en originele recepten. Natuurlijk hebben we die lekkere seizoensgroenten ook geproefd! De 'proeverij' bestond uit heeeerlijke bieten-appelsoep met crème fraiche en walnoot, bruscetta met pompoenpittenpesto, salade van aardpeer met truffeldressing, curry met kikkererwten, pompoen en snijbiet, en appelcrumble als toetje.

Het was ontzettend lekker, heel erg gezellig en inspirerend! Kortom een erg leuk avondje uit. Mocht je ook 'trek' hebben gekregen in deze workshop: op 22 november a.s. geeft Ans deze workshop nog een keer.

En verder vind je op de website Kookgenoot veel leuke artikelen over voeding en koken!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen