zondag 6 april 2014

Moestuinserie Maarten ' t Hart begint morgen!
Na het zien van de aankondiging van 'Maartens Moestuin' bij de Wereld draait door, kan ik niet wachten tot de 10-delige moestuinserie begint! Lekker droog en nuchter vertelt Maarten 't Hart over zijn moestuin. Dat wordt zeker leuke tv.

Al eerder las ik over deze serie op de leuke blog Tuinwaarts. Naar aanleiding daarvan heb ik bij de vpro tomatenzaadjes aangevraagd die deze week op de deurmat lagen. Het zijn Bolster-zaden van kerstomaat ' Zuckertraube'. Op deze manier kun je een beetje met Maarten meetuinieren. Leuk idee! Doen jullie ook mee?

De tv-serie begint op 7 april, op Nederland 2 om 19.25 uur. De laatste aflevering is op 9 juni.

Meer info bij de vpro

6 opmerkingen:

 1. Ook ik kijk uit naar Maartens Moestuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om Tuinwaarts vermeld te zien! Ik heb zelf de tomatenzaadjes nog niet ontvangen. Morgen misschien? Ik ben sowieso erg benieuwd naar het programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja en ik ook, ik heb de zaden ook ontvangen, maar die gaan pas volgend jaar gezaaid worden, dit jaar was ik al klaar met de tomatenzaai.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het een leuk programma, lekker een beetje leuteren over de moestuin zonder echt inhoudelijk te zijn. Ik had vooraf niet de verwachting dat maarten stap voor stap ging uitleggen hoe hij rode kool zaait en opkweekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeker een tof programma: gewoon lekker nuchter en niet teveel gezever. Daar hou ik van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen